16 Eylül 2012 Pazar

Tasarımıyla büyüleyen 10 cihaz

Görüntü olarak göze hitap eden, aynı zamanda mükemmel işlevler sunan donanımlara rastlamak güç. Bu makalemizde testimizde performansıyla gücünü ispat eden, aynı zamanda stil sahibi tabletleri, ultrabook'ları, cep telefonlarını ve 3D TV'leri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Asus Zenbook Prime UX31A

Bu çok ince ultrabook, alüminyum bir kasaya sahip. Ekranı ise 13.3 inç. Bunun yanında çok iyi donanımıyla yüksek performans sunuyor. 

Freecom Mobile Drive Sq

Freecom Mobile Drive Sq, kare ve dikdörtgen gibi birçok şekilde modeli bulunan 2.5 inçlik bir harici disk serisi. Çiziklerden ve parmak izlerinden korumak için alüminyum yerine paslanmaz çelikten yapılmış. İç özellikleri ise gayet tatmin edici, USB 3.0 bağlantısı ile bilgisayarla arasında veriler büyük bir hızla akıyor.

Samsung UE55ES8090

Çok ince kenarları, ince silüyeti ve görünüşüyle Samsung UE55ES8090 çok özel bir 55 inç televizyon. Kumandayı bırakıp dokunmatik ekranı kullanmak veya ses komutları ile istediğinizi yaptırmak oldukça havalı. Görüntü kalitesi ve donanımı da bir o kadar iyi.

HTC Flyers

HTC Flyers, çok yüksek kalite metal kasasının üzerindeki mat beyaz kısımlarıyla çok asil bir görünüşe sahip bir tablet. Ön kısmında hiçbir tuş bulunmayan cihazın kasasının üzerindeki tuşları ise çok kullanışlı.

Apple MacBook Pro Retina

Bu MacBook Pro, şık görünüşünün dışında, çok iyi bir görüntü kalitesine sahip. 2,880 x 1,800 çözünürlüğü olan ekranı 15.4 inç. 

Apple iPad 3

Yüksek kaliteli, şık ve stil sahibi: Apple'ın iPad 3'ü, şu an piyasadaki en başarılı tabletlerden. Alüminyum kasası, dayanıklı cam ekranı ve çok keskin görüntüleriyle iPad 3, neredeyse rakipsiz.

Sony NEX-5N

Muhteşem bir kamera ve muhteşem fotoğraflar: Kameranın çektiği fotoğraflara hayran kaldığımız gibi, tasarımını da çok beğendiğimizi gizleyemeyiz. Sadece birkaç düğme ve anahtara sahip sade tasarımı ve geniş dokunmatik ekranı onu iyi bir yol arkadaşı adayı haline getiriyor.

Apple iMac 27-inch Core i7

Apple'ın 27 inç'lik hepsi bir arada PC'sinin alüminyum kasası, hemen gözünüze çarpıyor. Parlak ve keskin ekranı ve şık tasarımı ile gözünüzü ondan alamıyorsunuz. Windows 7 yüklenebildiğinden, tasarım meraklısı Windows hayranlarını da tatmin edebilir.

Philips Sound Tower DCM5090

İlk bakışta basit bir hi-fi hoparlörü gibi göünse de Sound Tower, Apple cihazları için şık bir dock görevini üstleniyor. Cihazın üzerindeki dokunmatik düğmeler oldukça şık görünüyor.

Microsoft Bluetooth Mobile Keyboard 5000

Normal klavyelerin aksine, Microsoft'un Bluetooth Mobile Keyboard'u biraz kavisli. Bu ergonomik tasarım, yazı yazarken size daha doğal bir el pozisyonu sağlıyor. Cihazın siyah ve düz tasarımı, onu çok şık bir hale getiriyor. Bluetooth arayüzüyle çalıştığından, klavyeyi tablet PC'ler, cep telefonları, notebook'lar ve PC'ler ile kullanmak mümkün.








İlgili Aramalar:tasarımıyla büyüleyen 10 cihaz,teknoloji haberleri,microsoft bluetooth mobile keyboard 5000,philips sound tower dcm5090,apple imac 27-inch core i7,sony nex-5n,apple ipad 3,apple macbook pro retina,htc flyers,samsung UE55ES8090,freecom mobile drive sq,asus zenbook prime ux31a

1 yorum:

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com