30 Eylül 2012 Pazar

FIFA 13 çıktı!


Merakla beklenen EA SPORTS™ FIFA 13 Avrupa ve Türkiye'de aynı anda satışa sunuldu. Oyunun yeni versiyonunda oyuncular, birçok yeni özellikle karşılaşacak.

Prestijli E3 Oyun Eleştirmenleri "En İyi Spor Oyunu" ödülü kazanan FIFA 13'te gerçeklik üst düzeyde sağlanmış. Oynanan hiçbir maç, birbirine benzemiyor.
Oyundaki büyük yenilikler sayesinde tüm saha boyunca topu kapmak için gerçek mücadeleler yaşanıyor, hücum sırasında oyuncuların istediği gibi hücum yapları için bütün olanaklar sağlanmış.
Yeni özellikler arasında Yetenek Oyunları, İlk Temas Kontrolü, Taktiksel Frikikler ve EA SPORTS Maç Günü bulunuyor. Maç Günü gerçek dünyadan gelen haberleri manşetler halinde oyuna aktaracak.
Sakatlıklar, cezalar, takımların form durumları ve medyadaki dedikodular EA SPORTS Maç Günü'nde oyun içi yorumlara ve maçlara etki edecek.
FIFA 13, yapılan incelemelerde 100 üzerinden 90'ın üzerinde puan aldı. İngiliz dergisi GamesMaster (91/100) oyunu "futbol mükemmelliği" olarak adlandırırken, Official Playstation Magazine (90/100) "paranın satın alabileceği en iyi futbol oyunu", Official Xbox Magazine (90/100) ise "hala en iyisi" yorumlarını yapıyor.

İlgili Aramalar:fifa 13,fifa 13 demo,fifa 13 indir,fifa 13 çıktı,fifa 13 full indir,fifa 13 zamunda torrent,fifa 13 torrent full indir

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com