4 Eylül 2012 Salı

IFA 2012'nin 20 yeni bomba cihazları

Teknoloji Haberleri

Avrupa'nın en heyecan verici tüketici elektronikleri fuarı IFA, Almanya'nın Berlin şehrinde ev eğlencesi,notebook'lar, tabletler ve teknolojinin geleceği hakkında yepyeni ipuçları veriyor.
Dev üreticilerin çoğu, IFA 2012'de yeni notebook'ları, tabletleri ve televizyonları ile tüketicinin karşısına çıktılar. IFA'da tanıtılan ürünlerin izini kaybettiyseniz, bu kapsamlı makalemiz sayesinde dev fuardaki en önemli detayları tekrar yakalayabilirsiniz! 
CHİP 

Samsung Ativ S

Samsung'un ilk Windows Phone 8'li cebi, IFA'da gözler önüne serildi. 4.8 inç'lik dev bir ekrana sahip olan cep, WP8 sayesinde çift çekirdekli işlemciyle geliyor ve depolama alanı genişletilebiliyor.

Toshiba 4K-TV, 84 inç

Toshiba, IFA'da full HD'den dört kat daha fazla çözünürlüğe sahip televizyon prototipini gösterdi. Fiyatı ve ismi bilinmeyen cihaz 3.840x2.160 çözünürlük, dolayısıyla inanılmaz derecede keskin görüntüler, derinlik ve detaylar sunuyor. Televizyonun yüksek çözünürlüğü, oyunlar, YouTube ve PC oyunları gibi 4G içerikleri dışında, dijital TV, DVD ve Blu-ray'de de fayda sağlıyor.

Asus Zenbook Prime U500VZ

Sloganı "ultra-ince, ancak güçlü" sloganına sahip U500VZ, sadece 19.8mm kalınlığında ve dört çekirdekli Intel Ivy Bridge işlemcisinitaşıyor. Ultrabook, Nvidia Geforce GT 650 grafik çipiyle sunulyor.

Sony Xperia T

Kutusundan Android 4.0 ile çalışır halde çıkan Xperia T, büyük bir HD ekrana ve çift çekirdekli 1.5GHz işlemciye, bunun yanında 13 megapiksellik bir kameraya sahip.

Sony Xperia TX

Teknik olarak Xperia T ile eşdeğer olan TX, 4.55 inç'lik ekranı ile biraz daha küçük ve tasarımı biraz daha farklı.

Sony Xperia V

4.3 inç'lik bir ekrana sahip Xperia V 13 megapiksellik bir kameraya, 1.5GHz çift çekirdekli işlemciye ve LTE çipine sahip.

LG Electronics 55EM960V

55 inç'lik OLED TV'nin bu sene içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. LG, cihazınn fiyatı ve çıkış tarihini şimdilik açıklamıyor.

Huawei MediaPad 10 FHD

Yüksek çözünürlüklü iPad 3 tanıtıldığından bu yana rakip şirketler de yüksek çözünürlüklü tabletlerini tanıtmaya başladı. Huawei'nin yeni MediaPad 10 FHD tableti de 10 inç'lik ekranında 1920x1200 piksellik bir çözünürlük sunabiliyor. Dört çekirdekli tablet, Android 4.0 ile çalışıyor ve sadece 8.8mm kalınlığında. Ağırılı ise sadece 600 gram.

HTC Desire X

Bütçe dostu telefonlar sınıfına giren HTC Desire X, 4 inç'lik bir ekrana ve çift çekirdekli işlemciye sahip. Cihazın yurdışı fiyatı 299 euro.

Samsung OLED TV

Samsung'un üretime hazır 55 inç'lik OLED TV'sinin ekranındaki her piksel, kendi ışığını üretiyor. Bu ise resim kalitesinde farkedilir bir artış demek.
Çoklu görev özelliklerine sahip televizyon, Multiview işlevi ile farklı kaynaklardan iki görüntüyü aynı anda yan yana gösterebiliyor.

Sony Alpha NEX-5R

Selefi NEX-5'in aksine NEX-5R, 16 megapiksellik bir sensörle ve Wi-Fi yoluyla uygulama mağazasına erişim desteği ile geliyor. Cihazın sunduğu geliştirilmiş otomatik odaklanma sistemi ve yeni denetimler de eklenen yenilikler arasında (örneğin "Fn" tuşuna görev atayabiliyorsunuz).

Philips 46PFL9707S

Philips'in direk LED arka aydılatmalı yeni 46 inç'lik televizyonu, 1200-Hz teknolojisine, geliştirilmiş Ambilight Spectra XL'ye ve özel bir filtre ile ekrandaki yansımaları azaltma özelliğine sahip. Cihazın eylül ayında 3.000 euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

Asus Vivo Tab ve Vivo Tab RT

Asus, bu ürünlerini daha önce Computex'de göstermişti. Tablet 810 ve 600 olarak tanıştığımız cihazlar, bu kez farklı bir isimle karşımızda. Ancak donanımlarında önemli bir farklılık yok. İki tablet de dokunmatik ekrana sahip ve 1.366x768 çözünürlük sunuyorlar. Her ikisi de NFC çipiyle, pilli bir klavye istasyonuyla geliyor.
Vivo Tab, Atom işlemcisiyle çalıştığından tam Windows 8'i çalıştırabiliyor. Vivo Tab RT ise gücünü Nvidia'nın Tegra 3'ünden alıyor. Dolayısıyla gereksinimleri daha az olan Windows RT ile çalışıyor.

Samsung Galaxy Note 2

Galaxy Note'un halefi Note 2, daha büyük, 5.5 inç'Lik bir HD ekranla geliyor. Bununla birlikte telefonun ölçüleri küçültülmüş. Dört çekirdekli işlemciye sahip cihaz, 3.100mAh'lik güçlü bir pille sunuluyor ve Android 4.1 ile çaışıyor.

Asus Zenbook Prime UX21A

Ivy Bridge işlemcili Zenbook Prime UX21A, ultrabook'ların da dokunmatik ekranlara sahip olabileceğinin bir ispatı.

Lenovo IdeaTab S2110A, A2109A ve A2107A

Lenovo'nun Android 4.0'lı yeni tabletleri 7, 9 ve 10 inç boyutlarında ve yurtdışında yaklaşık 200 euro'ya satışa sunulacak.

LG Electronics 84LM960V

84 inç'lik ekranında 3.840 x 2.160 piksel (4K) çözünürlüğe ulaşan televizyon, 8.000 euro'luk bir fiyat etiketine sahip. Pasif polarizasyon teknolojisini kullanarak 3D görüntüler oluşturan TV, iki göz için Full HD görüntü sağlayan ilk televizyon olma niteliğinde.

Sony Xperia J

Sony'nin giriş seviyesi cebi J, Android 4.0 ile çalışıyor. 4 inç'lik cebin yurtdışı satış fiyatı 239 euro olacak. Xperia J'nin diğer özellikleri arasında HSPA, Wi-Fi n, 5MP'lik kamera ve çift çekirdekli 1GHz işlemci var.

Samsung All in One Series 7 ve 5

Samsung'un son model hepsi-bir-arada PC'leri, Ivy Bridge işlemcileri ve Intel HD 4000 veya AMD HD 7850M grafikleri ile donatılmış. Dokunmatik ekranlı bilgisayarlar Windows 8'le ve Samsung'un başlat menüsü ile geliyor.



İlgili Aramalar:Samsung All in One Series 7 ve 5 inceleme ve özellikleri,Sony Xperia J inceleme ve özellikleri,LG Electronics 84LM960V inceleme ve özellikleri,Lenovo IdeaTab S2110A inceleme ve özellikleri, A2109A ve A2107A inceleme ve özellikleri,Asus Zenbook Prime UX21A inceleme ve özellikleri,Samsung Galaxy Note 2 inceleme ve özellikleri,Asus Vivo Tab ve Vivo Tab RT inceleme ve özellikleri,Philips 46PFL9707S inceleme ve özellikleri,Sony Alpha NEX-5R inceleme ve özellikleri,Samsung OLED TV inceleme ve özellikleri,HTC Desire X inceleme ve özellikleri,Huawei MediaPad 10 FHD inceleme ve özellikleri,LG Electronics 55EM960V inceleme ve özellikleri,Sony Xperia V inceleme ve özellikleri,Sony Xperia TX inceleme ve özellikleri,Sony Xperia T inceleme ve özellikleri,Asus Zenbook Prime U500VZ inceleme ve özellikleri,Toshiba 4K-TV, 84 inç inceleme ve özellikleri,Samsung Ativ S inceleme ve özellikleri

2 yorum:

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com