17 Eylül 2012 Pazartesi

Samsung Cephesinde Galaxy S4 Sesleri!


iPhone 5 her ne kadar son günlerin en çok konuşulan akıllı telefonu olsa da öğrendiğimize göre Samsung da boş durmuyor. iPhone 5’e göre birçok yönden üstünlüğünü koruyan Galaxy S3’e kardeş geleceği haberleri şimdiden ortaya konmaya başladı.
Güney Kore’de yayın yapan bir gazeteye göre Samsung, Galaxy S4 ile ilgili çalışmalarını arttırdı.Dünya genelinde satılan Galaxy S3 sayısı yirmi milyonu geçti. Başarılı bir ürün olduğunu birçok alanda gösteren bu Android akıllı telefondan daha gelişmiş ve yeni özellikler eklenerek bir yeni bir Galaxy üyesinin geleceğini konuşuluyor.

Galaxy S4’ün 2013 yılının Mart ayında satışa çıkması bekleniyor. Yeni telefonda beklenen ve Samsung Mobile yöneticilerinin olup olmaması yönünde karar vermekte en çok zorlandıkları konu ise esnek ekran. Gerçekleşmesi halinde radikal bir yenilik olarak gösterilebilecek bu özelliğin Galaxy S4 üzerinde bulunup bulunmayacağı henüz kimse bilmiyor. Bilinen o ki, Samsung yöneticileri iPhone 5’in tanıtılmasının ardından büyük bir özgüven ile Galaxy S4’ü tasarlayıp satışa çıkaracaklar.

İlgili Aramalar:samsung galaxy s4,samsung galaxy s4 ne zaman çıkıyor,samsung galaxy s4 ön inceleme,samsung galaxy s4 özellikleri,samsung cephesinde galaxy s4 sesleri,teknoloji haberleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com