20 Eylül 2012 Perşembe

PES 2013 Türkçe Spiker V.1.0 Geliyor!


PES 2013 için bir İNCELEME yazısı hazırlamıştık. PES 2013 Spiker yapısını inceledik ve planlarımızı hazırladık. İlk olarak sizlere, bu haftasonu (tahminen) sunmak istediğimiz PES 2013 Türkçe Spiker V.1.0müjdesini vermek isteriz. Türkçe spiker planları ve içerik detayları şu şekilde;

Her sene özellikle Türkçe spiker çalışmasının çok uzun sürdüğünü hepimiz biliyoruz. Çeşitli teknik zorluklar ve spikerin yapım süreci göz önüne alındığında, Türkçe spikerin tamamlanması genelde 4-5 ay gibi bir süreyi buluyor. Bu sene ise her zaman olduğundan çok daha önce sizleri PES 2013 Türkçe spikeri ile buluşturmayı planlıyoruz.


Türkçe Spiker yapım planlaması şu şekilde;

-V.1.0 yani ilk versiyon, exTReme 12 Türkçe spikerinin PES 2013'e uyarlanması ile başlayacak. Sizleri ingiliz spikere mahkum etmemek için bu şekilde başlayacağız.

-İlerleyen zamanlarda yeni replikler eklendikçe Türkçe spikerin diğer güncelleme versiyonları çıkacak. V.1.1, V.1.2 gibi.

Böylece, aylarca ingiliz spikerle oynayıp, 4-5 sonunda Türkçe spikere kavuşmaktansa, spikerin yapım sürecini yakında takip edecek, Türkçe spikere çok daha erken kavuşacaksınız.

İlk çıkacak olan V.1.0 normalde direk exTReme 12 Türkçe spikerinin PES 2013'e bir program ile aktarılmasından oluşuyor ancak ilk versiyon olmasına rağmen bu çalışma içerisine bazı yeni replikleri de ekleyeceğiz.

Sevgili yama program yapımcısı Omar Ahmed kardeşimize yaptığı programlar için ayrıca teşekkür ederiz. Onun sayesinde işlerimiz kolaylaşıyor.

PES 2013 Türkçe spiker, exTReme 13 planları gibi konuları ilerleyen zamanlarda daha detaylı olarak sizlerle paylaşacağız. Bir süredir sesli mektup ekleyememiştik. Sıradaki mektup büyük ihtimalle bugün yayınlanacak ve  pes 2013, Türkçe spiker, exTReme 13 gibi konulara değineceğiz.

Cuma günü bir video hazırlamaya çalışırız.-TRSPİKER


İlgili Aramalar:pes 2013,pes 2013 extreme,pes 2013 türkçe spiker,pes 2013 türkçe spiker indir,pes 2013 türkçe spiker v1 indir

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com