5 Ocak 2013 Cumartesi

Bu hafta sinemalarda ne var?

Bu hafta sinemalarda ne var?
Bu hafta hem güleceğiz, hem de korkacağız...
Pi'nin Yaşamı (Life of Pi)

Ang Lee'nin yönettiği Pi'nin Yaşamı, 28 Aralık 2012 yılında vizyona girdi. Senaristlerin Yann Martel, David Magee olduğu filmde başrolde Tobey Maguire, Gérard Depardieu, Tabu, Suraj Sharma oynuyor. Pi Patel’in Hindistan’daki bir hayvanat bahçesinden Pasifik’e uzanan yolculuğunda yaşadığı gemi kazası sonucu bir sandalda bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan ve üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ile hayatta kalan tek insan olarak yaşadığı hikayesini sunuyor. 

CM101MMXI Fundamentals (Cem Yılmaz FUNDAMENTALS)


CM101MMXI Fundamentals isimli komedi filmi 3 Ocak tarihinde bizlerle buluşuyor. Başrolde Cem Yılmaz'ın yer aldığı filmde, yönetmen koltuğunda Murat Dündar oturuyor. Yaşamımız sırasında görüp yaşadığımız ancak üzerinde durmadığımız bir çok ayrıntıyı yine komik mizahi bir bakış açısıyla gözler önüne seriyor. Oyuncunun kendi yaşadığı komik, trajik bir dışında çok küçük öykünün, sanatçının gözlem gücünü de görmenin mümkün olacağı bir çok öykü gösteride yer alıyor.

Medyum (Red Lights)


28 Aralık'ta bizlerle buluşan diğer bir film de Medyum'du. Gerilimseverlere hitap eden filmin başrolünde Robert De Niro var. Ayrıca bilinen oyunculardan Sigourney Weaver, Cillian Murphy, Toby Jones, Joely Richardson da kadroda yer alıyor. Film emekli doktor Margaret Matheson  ve onun genç asistanı Tom Buckley’in psişik olayların kandırmaca üzerine kurulu olduklarını kanıtlama çalışmalarına odaklanıyor. Efsanevi medyum Simon Silver bilim dünyasının en büyük araştırma konusu olmuştur.

Anna Karenina


İngiltere yapımı olan ve 28 Aralık 2012'de bizlerle buluşan Anna Karenina, romantik film severlere hitap ediyor. Yüksek bir sosyal konuma sahip Anna Karenina, erkek kardeşi Oblonsky’den evliliğini kurtarmasına yardım etmesine dair aldığı mektup üzerine Moskova’ya hareket eder. Yolcuğuluğu sırasında subay Vronsky ile tanışır ve olaylar patlar verir. Başrolde Keira Knightley, Jude Law, Aaron Johnson, Saoirse Ronan, Matthew Macfadyen yer alıyor.

Yakın Tehdit (Trespass)


ABD Yapımı olan Yakın Tehdit (Trespass), 4 Ocak tarihinde bizlerle buluşuyor. Yönetmenin Joel Schumacher olduğu film, hem dram hem de gerilimle dolu dakikaları kendisinde barındırıyor. Film, evli bir çiftin dört suçlu tarafından rehine tutulması ve bu esnada eve giren hırsızların olaya dahil olmalarını konu ediniyor. Başrolde Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet, Ben Mendelsohn, Emily Meade yer alıyor.
İlgili Aramalar:Pi'nin Yaşamı izle,Yakın Tehdit izle,Anna Karenina izle,medyum izle,Cem Yılmaz FUNDAMENTALS izle,

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com