19 Ocak 2013 Cumartesi

Dünyanın En Köklü Beyaz Eşya Üreticisi

Köklü beyaz eşya firması olan Bosch, uluslar arası alanda beyaz eşya teknolojileri ve beyaz eşya üreticisi kuruluşların en önemlilerinden biridir. Mekanik dönemden günümüzdeki akıllı cihazlar dönemine kadar birçok ülkenin gelişim safhalarında bulunmuş olan Bosch, ülkemizin de yakın tarihine ve gelişimine tanıklık etmiş firmalardan biridir. Ülkemizde de ilk tercih beyaz eşya markası olan Bosch kalite ve güven kelimeleri ile eşdeğer olarak anılan bir markadır.
İleri teknoloji, yüksek standartlar ve ödün verilmeyen ilkeler ile tüketici memnuniyetini üst düzeyde sağlayabilmiş olan Bosch, tüm dünyada kullanılmakta olan milyonlarca beyaz eşya ürünü ile dünyanın yaşam kalitesini yükseltmiş ve yükseltmeye devam etmektedir.

İstanbul’ un geneline yayılmış olan şubelerimiz ile Bosch markasının ilke ve prensiplerinin takipçisi olarak, satış sonrası hizmetler kapsamında yirmi yıldır sürdürdüğümüz Bosch beyaz eşya ürünleri teknik servis bakım ve onarım hizmetlerimizi, üstün bir performans ve yüksek standartlardaki hizmet yaklaşımı ile sunmaktayız.
Ziverbey bölgesinde faaliyet göstermekte olan şubemiz, Ziverbey Bosch Servisi, üstün hizmet anlayışımızın başarılı bir uygulayıcısı olarak hizmet sunumunu sürdürmektedir. Bölgenin kalabalık nüfusunu en hızlı ve en nitelikli Bosch servisi hizmetlerini sunabilmekte olan şubemiz, bölge sakinlerine dünya standartlarında bir teknik servisi hizmeti vermektedir.

Uğurmumcu Bosch Servisi, ilke ve prensiplerimizin Uğurmumcu bölgesindeki başarılı uygulayıcısı olarak hizmet vermeyi sürdürmektedir. Tüm bölgelerde olduğu gibi, bölgenin özel koşullarından kaynaklanmakta olan özel hizmet taleplerine, özel çözümler üreten şubemiz, en sektörün en ekonomik koşulları altında Bosch servis hizmetlerini sürdürmektedir.

Atakent Bosch Servisi, Atakent ve civar bölgelerine Bosch beyaz eşya ürünleri teknik servisi, bakım ve onarım hizmetlerinin üstün bir performansla verebilmektedir. Yüksek standartlardaki hizmet kalitemiz ile Atakent sakinlerinin tüm hizmet taleplerini çok kısa süreler içerisinde yanıtlayabilmektedir.
Tüm şubelerimiz ile sunduğumuz dünya standartlarının üzerinde ki hizmet anlayışımız, doğrudan üst düzey müşteri memnuniyeti sağlamaya odaklanmıştır. Tüm tüketicilerimizin taleplerini ön planda tutarak oluşturduğumuz hizmet yaklaşımımız, uzun süreli sektör deneyimleri ile birikimlerimiz ve çağımızın tüm gelişmelerinin bütünleştirilmesiyle oluşturulmuştur. Sektörümüzde bir model olan Hizmet anlayışımızla İstanbul sakinlerine en nitelikli, en hızlı ve en ekonomik koşullarla Bosch servisi hizmetlerini vermeyi sürdürmekteyiz.


2 yorum:

  1. Çok detaylı ile yazılan güzel. Ben sizin bilgi çok seviyorum. Paylaşım için teşekkürler. kampanyali beyaz esya

    YanıtlaSil
  2. bizde yıllardır hizmet veren http://www.boschservisimaltepe.com olarak yukarıdaki yazının her satırına katılıyoruz

    YanıtlaSil

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com