19 Ocak 2013 Cumartesi

Yeni Çağın Yeni Devi Arçelik


Teknolojinin olağanüstü gelişim hızına paralel olarak tüm dünyanın birbirine eskisinden çok daha yakın olduğu bir çağın başlaması kaçınılmaz oldu. Günümüz dünyası ileri teknoloji ile çevrelenmiş ve buna bağlı olarak gelişmiş ülkeler ile diğer ülkeler arasındaki teknoloji farkı giderek kapanmıştır. Artık bir bütün olan dünyada herhangi bir yeni teknolojinin diğer ülkelere yayılması çok kısa süreler içerisinde olabilmektedir.

Bu durum gelişmekte olan ülkelerin, gelişmiş ülkelerin birçok konuda teknoloji üretimlerini ellerinden alarak, çok daha ucuza çok daha yüksek standartlara sahip ürünlerin pazarları doldurmasına da sebep olmuştur. Araştırma ve geliştirme çalışmalarına verilmiş olan büyük önem ve yatırımlar sayesinde Arçelik artık dünyanın en önemli beyaz eşya teknolojisi ve beyaz eşya üreticisi durumundadır.

Uluslar arası olarak faaliyet gösteren bir dünya devi olan Arçelik yüksek standartlardaki kendisine özel teknolojisi ile ürettiği beyaz eşyalar ile dünyanın birçok ülkesinde ilk tercih edilen marka haline gelmiştir. Dünyanın yaşam standartlarını giderek daha fazla yükselten ürünleri ile Arçelik ülkemizin büyük bir gurur kaynağıdır.

Yirmi yılı aşkın bir süredir İstanbul’ un tümünü kapsayan şubeleri ile Arçelik beyaz eşya ürünleri teknik servisi, bakım ve onarım hizmetlerini sunmakta olan kuruluşumuz, Arçelik markasının yüksek standartlarının takipçisi olarak dünya standartlarında bir hizmet anlayışı geliştirmiştir.

Caddebostan Arçelik Servisi, Caddebostan’ ın yoğun popülasyonuna dünya standartlarında nitelikli bir Arçelik servisi hizmeti sunumunu başarıyla gerçekleştirmektedir. Yüksek standartlarımızın başarılı bir uygulayıcısı olan şubemiz, Bölgenin özel koşullarından kaynaklanmakta olan tüm özel hizmet taleplerine özel çözümler üretebilme yeteneğine sahip bir şekilde yapılandırılmıştır.

Yeni Çamlıca Arçelik Servisi, Bölge sakinlerine en nitelikli Arçelik servis hizmetlerini en ekonomik koşullar altında üstün bir performans ile sunmayı sürdürmektedir.

Başıbüyük Arçelik Servisi, Başıbüyük ve civar bölgelerine hizmet yaklaşımımızı götürmekle görevli olan şubemiz olara, bölgeye Arçelik beyaz eşya ürünleri teknik servisi, bakım ve onarım hizmetleri sağlamaktadır.

Tüm şubelerimiz ve sektörümüzde bir model olan hizmet anlayışımızla, üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağalama odaklı verdiğimiz Arçelik servis hizmetlerimiz, sürekli olarak yenilenmekte ve gelişmekte olan teknolojik ve kavramsal tüm değişiklikler ile bütünleşmeye hazır bir yetenektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com