19 Ocak 2013 Cumartesi

Haftanın Filmleri: Vizyondakiler

Bu hafta sinemalarda ne var?
Celal ile Ceren

Togan ve Şahan Gökbakar kardeşlerin Recep İvedik'ten kazandıkları ile yepyeni bir komedi filmi macerasına giriştikleri Celal ile Ceren bu hafta vizyona giren filmlerimiz arasında.

Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'yı başrollerinde izleyeceğimiz filmin konusu ise şöyle:

Celal ile Ceren 6 senelik bir ilişkinin ardından Celal'in bir gece yaşadığı gece hayatı dolayısı ile ayrılırlar. Başlarda bunu unursamayan, hatta buna sevinen Celal için işler hiç beklediği gibi gelişmeyecek ve başına olmadık talihsizlikler gelecektir. Bunun sonucunda Ceren'in kendisinin ruh eşi olduğuna inan Celal sevdiği kadını tekrardan kazanmak için elinden geleni yapacaktır.
 Bu umut vaadeden komediyi kaçırmayın deriz.

Mamá
Bu hafta vizyona giren ikinci filmimiz Andres Muschietti'nin aynı isimli kısa filminden yola çıkarak uzun metraj tekrardan hazırlanan Mama. Ünlü fantastik film yönetmeni Guillermo del Toro'nun yapımcılığını üstelndiği bu Kanada, İspanya ortak yapımı filmin başrollerinde Jessica Chastain, Nikolaj Coster-waldau, Megan Charpentier, Pamela Farrauto ve Pamela Farrauto oynuyor.

Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan film doğaüstü temaları da içerisinde barındırıyor. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir şeyin gelip üstlerini örtmeye çalıştığını fark ederler. Beş yıl önce Victoria ve Lilly adlı kız kardeşler, şehrin banliyösündeki mahallelerinden iz bırakmadan kaybolur. Amcaları Lucas ve kız arkadaşı Annabel o günden bu yana onları deli gibi aramaya devam eder. Mucize eseri çocukları yıkık dökük bir kulübede bulurlar fakat çift bir süre sonra evlerine sadece küçük kızları mı misafir olarak aldıklarını merak etmeye başlar.

Bitik Şehir (Broken City)
Bu haftanın son filmi usta aktörlerin bir araya geldiği Bitik Şehir. Russell Crowe, Mark Wahlberg ve Catherine Zeta-Jones'un başrollerinde yer aldığı bu gerilim ve suç filminin yönetmeni Allen Hughes.

Filmin konusu kimilerine biraz klasik gelecek olsa da oldukça ilgi çekici.

Bir dedektif, belediye başkanı tarafından karısının kendisini aldattığı şüphesini araştırmak için tutulur. Dedektif iddiaları doğrular, fakat tek sorun başkanın eşinin görüştüğü adamın ölmüş olmasıdır. Araştırmalarını derinleştiren dedektif başkanın da isminin karıştığı politik bir skandalı ortaya çıkaracaktır. Haftayı kaliteli bir filmle sonlandırmak için Bitik Şehir oldukça güzel bir seçenek gibi duruyor.

İlgili Aramalar:Vizyondakiler,Celal ile Ceren İzle,Bitik Şehir Türkçe Dublaj İzle,Mamá İzle,Bitik Şehir Alt Yazılı İzle

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com