11 Ocak 2013 Cuma

Dünyanın En Büyük Flash Belleği: 1TB

Dünyanın En Büyük Flash Belleği: 1TB
Depolama birimi üretiminde dünya liderlerinden Kingston, 1 TB kapasiteye sahip dünyanın en yüksek depolama alanını sunan flash belleğini tanıttı.DataTraveler Hyperx Predator 3.0 isimli bu flash bellek USB 3.0 bağlantı arayüzünü kullanıyor ve saniyede 240 MB'a varan okuma - 160 MB'a varan yazma hızlarına sahip. USB 3.0'ın sağladığı bu yüksek hız bir flash bellek için oldukça yüksek değerlerde. Sunduğu kapasite de göz önüne alınırsa DataTraveler Hyperx Predator 3.0'ın teknik özellikleri gayet etkileyici.

DataTraveler HyperX Predator 3.0, 1 TB’a kadar verdiği destekle dünyanın en geniş kapasiteli flash belleği olarak içinde bulunduğumuz çeyrek dönemden hemen sonra pazardaki yerini alacak. Bu bellek şu anda 512 GB kapasiteyle tüketiciye ulaşıyor. Kingston flash bellek ailesinin en hızlı üyesi olan DT HyperX Predator 3. saniyede 240 MB’lık veri okuma ve 160 MB’lık veri yazma hızıyla tüm rekorları kırıyor. Kingston’ın bu yeni flash belleği üstün özelliklerinin yanı sıra SuperSpeed USB 3.0 sertifikasıyla da rakipsiz bir konuma yerleşiyor.

Yeni nesil USB 3.0 özellikleriyle uyumlu olan DataTraveler HyperX Predator 3.0, USB 3.0 yuvasına sahip en yeni PC’ler için optimize edildi. Büyük hacimli video ve grafik dosyalarıyla çalışan kullanıcıların yanı sıra seyahate çıktıklarında bile yanlarında kendi oyun arşivlerini taşıyan oyunseverler, bu bellek sürücüsünün kapasite ve hızından büyük bir keyif alacak. Yeni bellek, şoklara dirençli ve üstün tasarıma sahip çinko metal alaşım gövdesiyle dikkat çekiyor. DataTraveler HyperX Predator 3.0 ayrıca özel Kingston anahtarlığı ve kılıf zinciriyle şık bir kullanım sunuyor. Ürün, etkili veri aktarım hızına sahip USB 2.0 ile geriye doğru uyumluluğu sayesinde sadece bu yuvalara sahip sistemlerde de rahatlıkla kullanılabiliyor.
DataTraveler HyperX Predator 3.0 USB flash bellek sürücü, Kingston’ın yüksek performanslı ürünlerini temsil eden HyperX Predator ailesinin bir üyesi olarak pazara sunuluyor. Sürücü, beş yıllık garantisi, ücretsiz teknik desteği ve Kingston güvenilirliği ile raflardaki yerini alıyor. 512 GB’lık modelin satış fiyatı 1.750 dolar. 1 TB‘lık modelin ise henüz fiyatı belli değil. 
İlgili Aramalar:CES 2013, DataTraveler HyperX Predator 3.0, Kigston 1 TB bellek, Kingston 1 TB bellek fiyat, Kingston 512 GB bellek, Kingston 512 GB bellek fiyat, Kingston USB bellek 

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com