8 Mart 2013 Cuma

Biletbilet.com | 70 Otobüs Firması ve 200 Uçak Firması


     Biletbilet.com  |  70 Otobüs Firması ve 200 Uçak Firması
     Biletbilet.com online seyahati taksitli hale getirip kullanıcılarına sunmaya başlayan başarılı bir girişim olarak göze çarpıyor.

     TÜRSAB belgesiyle hizmet veren Biletbilet.com, otobüs biletinin yanı sıra uçak biletlerinin satışlarını gerçekleştiriyor. Şu anda sitede 70 otobüs firması, 200‘den fazla yerli ve yabancı havayolu firması bulunuyor.

     Vizyon: Hızlı Bilet, Kolay Bilet!
     Kullanıcı arayüzü bakımından sade diyebileceğimiz bir tasarıma sahip olan Biletbilet.com’un ana sayfasında “Otobüs Bileti”, “Uçak Bileti” ve “Pnr Arama” olmak üzere üç farklı kategori bulunuyor. Siteye giren kullanıcılar kategori seçerek, seyahat edecekleri güzergâhları ve tarihi belirliyor. Daha sonra bilet seçimi yapılarak, satın alınıyor.

     Seyahat Firmalarını, Fiyatlarını ve Saatlerini karşılaştırma yaparak vaktinize ve bütçenize uygun bir seyahat imkanı sizleri bekliyor.
   
     Biletbilet.com  “Hızlı Bilet, Kolay Bilet” felsefesini benimsemiş durumda. Siteye girdiğiniz anda 3 adımda ister otobüs ister uçak biletini kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

    Taksitli Otobüs ve Uçak Bileti!
     Biletbilet.com’un ödeme süreci sırasında taksitli ödeme seçeneği dikkatimizi çekiyor. Uçak ve Otobüs biletine aynı platformdan taksitle satışa sunan ilk ve tek site olma ünvanını elinde tutuyor. Kullanıcıların otobüs biletlerini 4 taksit, uçak biletlerini ise 12 taksite kadar seçeneklerle satın almaları mümkün. Biletbilet.com  bu imkanlarla ayrıca Türkiye’de ilki gerçekleştiriyor. 

 
     Biletbilet.com Rakamlarını Açıkladı
     Biletbilet.com’un açılışı üzerinden henüz iki ay gibi kısa bir süre geçti. Ancak sitenin ulaştığı ziyaretçi rakamlarını fikir vermesi açısından paylaşalım. Aldığımız bilgilere göre sitenin ziyaret rakamları günlük ortalama 1000‘i aşmış durumda.
       
     Kurucuların satış hedefiyse altı ay sonunda günlük 1000 adete ulaşabilmek. Biletbilet.com, online seyahatin kalbi olmaya aday gösteriliyor.

     Biletbilet.com  Sosyal Medya’da!
     Hızlı bilet, Kolay bilet sloganı ile sektöre hızlı giriş yapan siteye sosyal medyada takipte hızlı bir şekilde büyüyor. Twitter ve Facebook başta olmak üzere paylaşımlarını sürekli güncelleyen biletbilet.com ekibi sosyal medyanın gücüne çok güveniyor. Sizde Biletbilet.com’u takip etmek istiyorsanız;
Twitter.com/biletbiletcom  Facebook.com/biletbiletcom

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com