22 Mart 2013 Cuma

İşte iOS 7'den Yeni Bilgiler


İşte iOS 7'den Yeni Bilgiler

Apple'ın yeni nesil mobil işletim sistemi iOS 7 için "oldukça tutucu" olduğu söyleniyor.
Apple’ın iPhone 5S’i bu Yaz tanıtması beklenirken genel olarak her yeni iPhone’un yeni bir iOS sürümü sunmasına artık alıştık. Wall Street Journal ise iOS 7 hakkında yeni bilgiler edinmiş durumda.
Habere göre iOS 7 “daha sade ve basit” olacakken düz tasarım etiği ile geliştirilecek.Apple’ın donanım, yazılım ve servisler anlamında ise daha iyi bir arada çalışma hedefi bulunuyor. Bu anlamda hem yazılım hem de donanım ekiplerinin oldukça yakın bir şekilde çalıştığı söyleniyor ki bunun için Steve Jobs’ın bir mirası denebilir.
Kullanıcılar iOS’tan önemli yenilikler yapmasını talep ediyorlar. Bunların arasında özellikle widget’ların gelişi, varsayılan uygulamaların seçilebilmesi, telefon fonksiyonlarını değiştirebilme ve kullanıcı arayüzünde yenilikler yer alıyor. Öte yandanApple’ın bu konularda oldukça tutucu olduğu söylenmekte. Yani çok da farklılıklar beklememek gerek gibi gözüküyor.
iOS 7’nin WWDC’de gösterilebileceği gündemde. Bakalım Apple yeni nesil işletim sistemi ile dikkatleri üzerine çekebilecek ve kullanıcılarının beklentilerini gerçekleştirebilecek mi?
TECHO-LABS

İlgili Aramalar: iOS 7,iOS 7 yeni bilgiler

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com