14 Mart 2013 Perşembe

Haftanın Windows Phone 8 Uygulamalar


windows-phone-8-start
Windows Phone 8 kullanıcılarının göz atması gereken 5 uygulama sizlerle.
Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone 8 sınırlarını hızla genişletiyor. Şu an itibarıyla birçok kişi Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefonlarıyla vakit geçiriyor.


Eğer telefonunuza biraz renk katmak, kullanımınızı daha eğlenceli bir boyuta taşımak istiyorsanız Techno-Labs'ın uygulama tavsiyelerine bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Haftanın Windows Phone 8 uygulamaları sizlerle.

Asphalt 7

Gameloft'un müthiş mobil oyunu Asphalt 7 kısa bir süre önce Windows Phone 8 platformuna da adım attı. Eğer HTC Windows Phone 8X, Nokia Lumia 920 ya da Lumia 820 gibi yüksek güçlü donanıma sahip bir WP8 akıllı telefon kullanıyorsanız, Asphalt 7'yi mutlaka arşivinize eklemelisiniz.


Onlarca spor otomobille birbirinden eğlenceli pistler üzerinde aksiyon dolu ve uzun süreli yarış heyecanı vaat eden Asphalt 7, Windows Phone 8 uygulama mağazasında sadece 2TL'den satılmakta. Oyunu indirmek için Windows Phone 8 uygulama mağazasında 'Asphalt 7' aramasını yapmanız yeterli olacaktır.

AE Fruit Slash

Windows Phone platformunda dokunuşlarınızla meyve kesmek istiyorsanız ve bu iş için para ödemeye niyetiniz yoksa, AE Fruit Slash sizleri bekliyor.


Dokunmatik kullanım destekli platformların vazgeçilmez oyunu Fruit Ninja'ya iyi bir alternatif olan AE Fruit Slash, WP8 kullanıcılarının mutlaka denemesi gereken oyunlardan biri. Oyunu Windows Phone 8 uygulama mağazanızda 'AE Fruit Slash' aramasını yaparak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Hyper Tap Free

El beyin koordinasyonunuza ve algı hızınıza güveniyorsanız, Hyper Tap'ı oynamaktan çok keyif alacaksınız. Hyper Tap'taki amacınız, ekrandaki kareler yandığında en çabuk şekilde dokunmak.


Sürekli farklı noktalarda yanan kareler bir süre sonra hızlanmaya başlayacak ve sizin amacınız bu süreçte en uzun süre dayanabilmek. Uygulamayı WP8 Mağaza'da 'Hyper Tap Free' aramasını yaparak bulabilir, ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Wallpaper HD 

Eğer Windows Phone 8 cihazınızın kilit ekranı için kaliteli ve etkileyici fotoğraflar arıyorsanız, Wallpaper HD uygulaması tam sizler için.


Çeşitli kategorilerden HD kalitesinde fotoğraflar içeren Wallpaper HD uygulaması telefonunuza renk katacaktır. Uygulamayı WP8 Mağaza'da 'Wallpaper HD' aramasını yaparak ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Ayarlara Hızlı Erişim

Bu uygulamayla WP8 işletim sisteminin Ayarlar menüsünde kaybolmaya bir son verebilirsiniz. NOKTASAL tarafından hazırlanan ve bir Türk uygulaması olan Ayarlara Hızlı Erişim, telefonunuzun başlıca ayar menülerinizi parmağınızın hemen ucuna getiriyor.


Uygulama içerisindeki ayar başlıkları ayrı ayrı da ana ekrana eklenebiliyor. Açıkçası bu uygulama, kullanıcıların işini çok kolaylaştıracak cinsten. Uygulamayı WP8 Mağaza'da 'Ayarlara Hızlı Erişim' yazarak bulup ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com