8 Mart 2013 Cuma

İşte Facebook’un Yeni Görünümü

İşte Facebook’un Yeni Görünümü
Facebook yeni haber kaynağı tasarımını tanıttı. Detaylar sizlerle.
Facebook, yeni haber kaynağı tasarımını dün düzenlenen basın toplantısında tanıttı. Konu hakkındaki detaylar bir basın bülteniyle paylaşıldı. İlgili bülten sizlerle.
Basın Bülteni
Bugün Facebook için, sayfa görünümündeki kalabalığı azaltan ve önem verdiğiniz kişilerin haberlerine odaklanan yeni bir tasarımı duyuruyoruz. Daha önce Haber Kaynağı’nda beliren haberleri artık yepyeni bir tasarımla göreceksiniz. Her haberi daha enerjik ve renkli hale getirecek ve arkadaşlarınızın paylaştıkları içerikleri ön plana çıkaracak şekilde yeniden tasarladık. Tüm fotoğraflar, haritalar ve etkinlikler artık çok daha canlı ve güzel görünecek.
İstediğiniz her haberi görmenizi sağlamak için şu anda kullandığınız Haber Kaynağı’na ek olarak birkaç yeni kaynak daha sunuyoruz:
- Tüm Arkadaşlar (All Friends) – arkadaşlarınızın paylaştığı her içeriği gösteren haber kaynağı
- Fotoğraflar (Photos) – sadece arkadaşlarınızın ve beğendiğiniz Sayfaların fotoğraflarını gösteren haber kaynağı
- Müzik (Music) – dinlediğiniz müziklerle ilgili paylaşımları gösteren haber kaynağı
- Takip Ettikleri (Following) – beğendiğiniz Sayfalar ve takip ettiğiniz kişilerden en güncel haberleri sunan haber kaynağı
Yeni tasarım ile Haber Kaynağı, mobilde, tabletlerde ve internette aynı görünüm ve duyguya sahip olacak. Örneğin sayfanın sol tarafındaki menü Facebook üzerinde nerede olursanız olun her zaman erişilebilir olacak. Ayrıca yeni bir haber geldiği anda Haber Kaynağı’nın en güncel haline ulaşabileceğiniz bir yolunuz bulunacak.
Yeni tasarımı gelecek haftalarda oldukça yavaş bir süreçte hem internet hem mobil için kullanıma açıyor olacağız. Eğer yeni tasarıma önceden sahip olmak istiyorsanız www.facebook.com/newsfeed adresini ziyaret edin ve bekleme listesine kaydolun. Tasarım güncellemesi önümüzdeki haftalarda iPhone ve iPad için, daha sonra ise Android tabanlı işletim sistemine sahip olan cihazlar için kullanıma sunuluyor olacak.

İlgili Aramalar: facebook, facebook haber kaynağı, İnternet Haberleri, işte facebook'un yeni görünümü

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com