12 Mart 2013 Salı

Tarayıcıların Anasayfası Nasıl Değiştirilir?


Anasayfa Değiştirme Programı ve Kullanımı:
Tamindir tarafından hazırlanan Anasayfa Değiştirme programı yardımıyla sizlere farklı tarayıcılar için anlatmış olduğumuz yöntemlerin hiçbirine ihtiyaç duymadan tarayıcınızın açılış sayfasını kolayca Google, Bing, Yandex veya Homepage yapabilirsiniz.
Tamindir geliştirici ekibinin hazırladığı Anasayfa Değiştirme programıyla sadece birkaç tıklamayla v9, portalsepeti, netmahal, 22find gibi anasayfanızı ele geçiren uygulamalardan kurtulabilirsiniz.
Kurulum gerektirmeyen ve taşınabilir bir program olan Anasayfa Değiştirme programının nasıl kullanılacağını hep birlikte inceleyelim.
Öncelikle programı çalıştırdığımız zaman karşımıza gelen arayüz üzerinden kullandığımız tarayıcıların anasayfasını hangi servis ile değiştirmek istediğimizi seçiyoruz.
Anasayfa Değiştir
Seçebileceğimiz seçenekler arasında sizlerinde gördüğünüz gibi Google, Yandex, Bing ve Homepage bulunmakta. Sizin için uygun olanı seçtikten sonra sağ altta bulunan değiştir butonuna tıklıyoruz.
Anasayfa Değiştir
Eğer o an aktif olarak çalışmakta olan bir tarayıcınız varsa, bu tarayıcının kapatılacağıyla ilgili karşınıza gelen uyarıya evet diyerek onay veriyorsunuz.
Anasayfa Değiştir
Onay verme işlemininden sonra karşınıza yukarıda görmüş olduğunuz ekran geliyor ve işemimiz tamamlanmış oluyor. İstenmeyen açılış sayfalarından Tamindir tarafından geliştirilen Anasayfa Değiştirme programı ile kolayca kurtulmuş oldunuz.
TAMİNDİR

İlgili Aramalar: Tarayıcıların Anasayfası Nasıl Değiştirilir?

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com