25 Mart 2013 Pazartesi

Orjinal Parfümün Püf Noktaları

     Orjinal parfümün püf noktaları

     İnsanlar için önemli olanlardan biride makyaj ve güzelliktir.Güzel olmanın önemli koşutlarından biridir makyaj yapmak.Makyaj yapan ve kendine iyi bakan bir bayan her zaman çok daha güzeldir.Çünkü makyaj yapmak bayanları güzelleştirir.Makyaj yapmayan kadın bakımsız olur ve dışarıdan pek güzel görünmeyebilir.

    Kozmetik ürünleri kullanırken dikkat etmemiz gereken konulardan biride orjinalliğidir.Orjinal olmayan , sahte ürünlerin çokca bulunduğu bu ortamda ürün alırken doğru ve orjinalleri bulmak iyice zorlaştı.Orjinalleri ile sahtesi karşılaştırıldığında kutusu ve dış görünümü olarak orjinali sahtesinde çoğu zaman pek ayırt edilemiyebiliniyor.Parfümün sahte olup olmadığı tene sıkılarak anlaşılır. Orijinal parfüm sıkılır sıkılmaz kendini net vermez. Önce çok ağır ya da keskin bir koku gelir, 10-15 saniye sonra kendini tam olarak verir.Sahte parfümlerde ise ilk kokladığınızla sonra kokladığınız arasında koku farkı olmaz.

    Sahte parfümde ucuz malzeme kullanıldığından dolayı en fazla bir saat içinde koku ekşimeye ya da ağır bir kokuya dönüşmeye başlar. Fakat orijinal parfümde uzun saatler performans alabilirsiniz.Bileğinize sıktığınızda  yarım saat sonra bir hafifleme ya da itici bir koku hissediyorsanız büyük olasılıkla sahtedir.

   Sahte parfüm furyası aldı başını gidiyor. Hem sağlığı tehdit ediyor, hem de gereksiz yere harcadığımız paralarla bütçelerimizi sarsıyor bu sahte parfümler. Sahte parfümler, içerisinde kullanılan maddeler kesin olarak bilinmediği için alerjik reaksiyonlara daha fazla giriyorlar, kokuları daha uçucu oluyor ve daha çabuk bitiyorlar. Orjinal parfüm ile sahte parfümü ayırt etmek de aslında hiç zor değil. Mutlaka dikkat etmelisiniz.

   İnsanları bizlere hatırlatan en önemli unsurlardan biri de kokularıdır. Günlük yaşantımızda kullandığımız kokular sadece temiz veya güzel kokmamızı sağlamaz, aynı zamanda kişiliğimizi, hayat tarzımızı ve zevklerimizi de yansıtır. Böylece kendimize has kokumuzla çevremizdeki bireylerden farklılaşır ve özel bir insan olduğumuz düşüncesiyle karşılaşırız.Bu tarz kokular içinde en uygun olanlardan biride clinique parfüm dür. Fakat her koku her insana yakışmaz. Parfüm seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, parfümün kişinin tenine uyumu ve kişiliğini yansıtıp, yansıtmadığı konusudur. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com