19 Mart 2013 Salı

İnternet ile birlikte değişen yaşam tarzımız


İnternet ile birlikte değişen yaşam tarzımız
İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte yaam tarzımız da gün geçtikçe değişiyor. Artık pek çok ihtiyacımızı bilgisayar başında kolaylıkla halledebiliyoruz. Çıkıp mağaza mağaza gezmektense, beğendiğimiz herhangi bir ürünü bir tıkla satınalıyor, kapımıza kadar getirtiyoruz. Üstelik internet ortamında fiyat karşılaştırması yapabilme avantajımız da oluyor. Online mağazalarda diğer mağazalara göre çok daha uygun fiyata alışveriş yapabiliyoruz. Böylece internet sayesinde alışverişlerimizi ekonomik hale getiriyoruz.
İnternetin yaygınlaşması bankacılık işlemleri konusunda da hayatımızı oldukça kolaylaştırdı. Artık banka deyince aklımıza uzun kuyruklar gelmiyor, çünkü pek çoğumuz işlemlerimizi internet bankacılığı aracılığıyla yapıyoruz. İnternet bankacılığı ile hesap açıp kapatabiliyor, faturalarımızı ödüyor, eft ya da havale yoluyla para tranferlerimizi çok daha ucuza yapabiliyor, yatırım işlemlerimizi yönetebiliyoruz. Sadece bunlar değil, online kredi başvurusu sayesinde, kredi başvurularımızı bile oturduğumuz yerden kolaylıkla yapabiliyoruz.
İnternetin bize çok kolaylıklar sunduğu inkar edilmez bir gerçek. Ancak yeni yaşam tarzımız bize hareketsiz bir yaşam sunduğu için geri kalan boş zamanlarımızı spor yaparak geçirmekte fayda var. Böylece rahatlık derken sağlımızı kaybetmemiş oluruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com