15 Mart 2013 Cuma

Galaxy S IV’ü Rakipleriyle Kıyaslıyoruz

Galaxy S IV’ü Rakipleriyle Kıyaslıyoruz

Karşılaştırma tablosu kapsamında Samsung Galaxy S IV’ün karşısına Nokia Lumia 920, Apple iPhone 5, LG Optimus G, Google LG Nexus, 4, Sony Xperia Z, BlackBerry Z10 ve HTC One cihazlarını koyduk. İlgili karşılaştırma tablosu aşağıdadır.

 
Samsung Galaxy S IV karşılaştırma tablosu
Tablonun büyük halini görmek için üstüne tıklayın.
 
Samsung yine bekleneni yaptı ve yeni amiral gemisiyle tam anlamıyla bir teknik özellik şovu yaptı. Öyle görünüyor ki bu yıl içerisinde Android telefon almayı düşünen kullanıcılar HTC ve Samsung arasında zor bir tercih yapmak zorunda kalacaklar. Kendine has özellikleriyle Xperia Z de Android yarışından kendine pay koparmaya çalışacaktır.
 
Karşılaştırma tablosuyla ilgili ufak bir bilgi; telefonlar piyasaya çıkış tarihine göre soldan sağa şeklinde sıralanıyor. Yani 2012’nin sonbahar aylarında tanıtılan Nokia Lumia 920 ve Apple iPhone 5’in rakiplerine kıyasla bu kadar geri kalması normal bir durum sayılır. Bu aynı zamanda bir sonraki önemli akıllı telefon duyurularının, Nokia ve Apple’dan geleceği anlamına geliyor. Her iki firmanın da yeni tanıtımlarını yine sonbaharda yapacağını göz önüne alırsak, önümüzde yeni amiral gemilerinin tanıtılmayacağı uzun bir dönem var demektir.
TECHO-LABS

İlgili Aramalar: Galaxy S IV’ü Rakipleriyle Kıyaslıyoruz,Nokia Lumia 920, Apple iPhone 5, LG Optimus G, Google LG Nexus, 4, Sony Xperia Z, BlackBerry Z10,HTC One

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com